Redtown - overnatning og udflugter i omegnen

Redtown Bed and Breakfast ligger nogle få minutter til fods eller på cykel fra Rødby Færge station og terminalen med færger til Tyskland og er derfor ideelt for turister uden bil. Huset ligger i en stille sidegade til hovedgaden i Rødbyhavn med restauranter og caféer og i kort gåafstand til havnen og stranden. Her kan du bl.a. se udstillinger om den kommende Femern Bælt forbindelse.- www.femern.com

For enden af gaden løber den 60 km lange cykelsti langs diget og Lollands sydkyst - Paradisruten (skiltet rute 38). Rødbyhavn udgør et naturligt stop på turen, uanset næsten hvor du kommer fra. Fra Rødbyhavn kan du også cykle nordpå mod Maribo og sølandskabet dér langs den gamle banestrækning. Pilgrimsruten Munkevejen - www.munkevejen.dk - og Santiago-ruten løber ad samme spor.

Redtown ligger på Torvegade, hvor husene i engelsk havestil blev bygget i 1916 til arbejdere på det daværende skibsværft i Rødbyhavn. Hvis du er i Rødbyhavn for at arbejde og har brug for overnatning, så klik på informationen under "Bo i Rødby".

Guidede cykelture - der kan cykles mange forskellige ture med udgangspunkt i Rødbyhavn, hvor du passerer små landsbyer, herregårde, og kan opleve landskabet i den inddæmmede Rødby Fjord.

Til udvikling og markedsføring af de guidede cykelture er der ydet støtte fra Den europæiske Landbrugsfond til udvikling af landdistrikter.

På websiden for Lolland-Falster www.visitlolland-falster.dk kan du læse om de mange attraktioner og forskellige begivenheder på sydhavsøerne og se, hvor du kan smage og købe nogle af de mange kvalitetsfødevarer, der produceres her.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Redtown Bed and Excursions ved Susan Daniels • Torvegade 7 • DK-4970 Rødbyhavn • +45 26 20 97 52 • susan@redtownbedandexcursions.dk